Kompetence

Kaj so

naše prednosti

01 Sodobno opremljena proizvodnja

Novi prostori, v katere smo se preselili leta 2015, so zasnovani tako, da optimalno podpirajo celoten proizvodni proces.

02 Fleksibilnost in kratek reakcijski čas

S pomočjo obsežnega znanja v najkrajšem času implementiramo spremembe, ki v najmanjši možni meri vplivajo na proizvodni proces.

03 Več kot 25 let izkušenj

Množica različnih izdelkov, sodelovanje v številnih industrijah ter nenehno obnavljanje strojnega parka skozi leta so podlaga za bogat nabor izkušenj, ki ga s pridom uporabimo, da stranki zagotovimo izdelke na visoki ravni v vseh pogledih.

04 Možnost hranjenja varnostne zaloge

V sodobni proizvodni hali smo vzpostavili skladišče, v katerem lahko na željo stranke hranimo ustrezno varnostno zalogo in jo tako razbremenimo v primeru prostorskih omejitev.

05 Konsistentna kakovost izdelkov

Pri kakovosti izdelkov ne poznamo kompromisov. Kontrolo kakovosti izvajamo v skladu s predpisanimi standardi in po potrebi izdelamo ustrezno dokumentacijo.

06 Izdelava po načrtih s predlogi za izboljšave

Vsi izdelki so proizvedeni po naročilu v skladu s tehničnim načrtom. Na podlagi izkušenj in posredovane risbe strankam predlagamo spremembe oz. izboljšave, ki optimizirajo proizvodni proces, skrajšajo dobavni čas ter zagotovijo ustrezno raven kakovosti.

07 Dodatne obdelave

V sodelovanju z zunanjimi partnerji poskrbimo tudi za različne površinske in druge dodatne obdelave (cinkanje, pasiviranje, kaljenje ipd.).

08 Montaža oz. sestavljanje

Strankam omogočamo dobavo sestavov, ki jih sestavljamo na lastnih linijah.